Gebruiksvriendelijke website, geoptimaliseerd voor zoekmachines

De gebruiksvriendelijkheid van een website staat bij ons hoog in het vaandel. Het is uitermate belangrijk dat uw klant in een oogopslag vindt wat hij zoekt.

Ruw concept

Samen werken we uw ideeën uit tot een werkbaar concept. U krijgt een voorsmaak van hoe uw website er zal uitzien.

Goedkeuring en finaal ontwerp

We doorlopen het hele proces en met meerdere goedkeuringsrondes werken we uw website af.

Opvolging

Website klaar! Top! Nu alles in goede banen leiden.

Wenst u meer info? Vraag een offerte aan!

Wenst u digitaal af te spreken? Liever face to face (Covid-proof)? Zoals u wenst!

Enkele antwoorden op uw vragen

Waarom moet een website responsive zijn?

Met responsive design zorg je ervoor dat je website op alle apparaten er netjes uit ziet. Zo krijgen klanten en bezoekers alle informatie te zien, geoptimaliseerd voor het toestel waarmee ze uw website bezoeken. Dit is ook nodig voor een optimale SEO (Search Engine Optimalisation), want de een leuze van Google is: “mobile first”. Een website die er niet gebruiksvriendelijk is op ieder toestel, is geen goede website. Uiteraard zorgen wij er bij Bitfolio.be ervoor dat jouw website er goed uit ziet op ieder toestel.

Wat is het verschil tussen SEO, SEA en SEM?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation oftewel Zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt je website zo gecodeerd door de ontwikkelaar dat je website gemakkelijk kan gevonden worden via zoekmachines. Dit biedt echter geen garanties, meestal dient hiervoor een lange termijn strategie te worden bepaald, de SEO-Strategie.

SEA staat voor Search Engine Advertising oftewel zoekmachine advertenties. Bij Google heet dit product Adwords. Je betaalt Google om bovenaan in de zoekresultaten getoont te worden bij vooraf gekozen zoektermen. Weet dat je hier onder het systeem van PPC (Pay Per Click) valt: bij iedere click die naar jouw website leid, dien je Google te betalen.

SEM staat voor Search Engine Marketing, dit is een combinatie van SEO en SEA. Een goede SEO-strategie met de juiste keuzes binnen Google-Ads kan veel leads (bezoekers) genereren. Eens op jouw website dient de gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijk van jouw website en producten conversies (offertes, bestellingen) te genereren.

Wenst u hierover meer te weten, neem dan zeker even contact op!


Hoeveel kost een professionele website?

Bitfolio.Be bouwt kwalitatieve en betaalbare websites. Elk project is anders en verdient een aparte aanpak. We kunnen best even praten over jouw project zodat er een gepaste offerte kan opgemaakt worden.

Waarom samenwerken met Bitfolio.be?

  • Persoonlijke opvolging
  • Uw website is geoptimaliseerd voor Google.
  • Uw website voldoet aan de GDPR-regels.
  • U heeft toegang tot het beheerssysteem van uw website en u kunt gemakkelijk dingen wijzigen.
  • Via de toegevoegde analytics kan u de bezoekersaantallen volgen.
  • Uw website is ready to enhance: modules kunnen worden toegevoegd zonder veel moeite (en kosten).

Kan ik zelf aanpassingen doen aan een website?

Natuurlijk! Als Bitfolio.be jouw website bouwt, krijg je bij de oplevering een korte opleiding over het gebruikte CMS (Content Management System). Hiermee kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doen en content toevoegen aan jouw website. Uiteraard staat Bitfolio.be na oplevering nog ter uwe beschikking. U kan er ook altijd voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.

Hoe zit het met domeinbeheer en hosting?

Domeinnaam / Domeinbeheer: Als bedrijf heeft u een naam. Natuurlijk wenst u dan ook dat uw website bereikbaar is via het adres “www.uwbedrijf.be”. Zo een adres is een domeinnaam. Via de DNS (Domain Name System) is er link naar uw host (serverbeheerder) waar uw website aanwezig is en kan bekeken worden. De meeste hostingbedrijven bieden in hun pakketten een domeinnaam of domeinbeheer (meerdere domeinnamen) aan. Weet dat een domeinnaam jaarlijks moet betaald worden.

Hosting / Provider: Dit is het bedrijf dat u een fysieke of virtuele server aanbied en waar u verschillende types en pakketten kan huren. Bitfolio.be werkt met verschillende providers nl: one.com, combell. U bent hier volledig vrij. Bitfolio.be kan u begeleiden bij deze keuze.


Wat kunnen wij u nog aanbieden

Naast het maken van websites kan Bitfolio.be ook instaan voor het onderhoud en updates van uw website. Overname van een bestaande website is mogelijk mits enkele voorwaarden.

Tevens kan Bitfolio.be meedenken vanaf het concept van uw firma. We kunnen helpen met de branding (naamkaartjes, logo, ed…) en zelfs met het interieur van uw bedrijf!

Het opzetten van een SEA- of mailingcampagne behoort ook tot de mogelijkheden. Best neemt u hiervoor even contact op met Bitfolio.be